O nas

Ponujamo vam hrambo plovil in prikolic za plovila na suhem privezu vse leto. Svojim strankam ponujamo vzdrževanje in servisiranje plovil, motorjev in opreme. Na voljo smo 24 ur na dan. Veselimo se vašega obiska.

8000

m2 

150

mest za plovila

24

h/7 d tehnično varovano

14

let obstoja

Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta

Vzdrževanje in popravila motorjev opravljajo samo pooblaščeni serviserji. Lastniki lahko tudi sami vzdržujejo in servisirajo svoja plovila. Marina ima carinsko dovoljenje za hrambo plovil pod tujo zastavo, 24-urni video nadzor, povezan s centrom za nadzor, alarmni sistem, predpisano razsvetljavo, protipožarni sistem in varovanje.

Marina je opremljena s pomičnim dvigalom z nosilnostjo 10 ton, ki se uporablja za pretovarjanje plovil, s prikolico z nosilnostjo 7 ton za prevoz večjih plovil in tovornjakom z žerjavom za natovarjanje ter raztovarjanje plovil, težkih do 3,5 tone.

Nudimo tudi nanos antivegetativnega premaza, poliranje, popravilo plastike, električna dela in dela na elektroniki, nerjavnem jeklu ter poskrbimo za prevoz plovil. V dogovoru z lastnikom pošiljamo periodična poročila o stanju plovila s fotografijami.

Dostopno in varno

Kontakt

Kontaktirajte nas

Lahko nas kontaktirate preko naslednjih kontaktov

NASLOV

Stjepana radića bb
At the entrance of the City of Krk
51500 Krk – Croatia

ODPIRALNI ČAS

Ponedeljek – Petek: 07:00 – 15:00
Sobota in Nedelja: Zaprto

E-mail

info@dry-marina.com

TELEFON

+385 98 2267 36

Vprašajte nas

    follow us on social media

    NAŠI PARTNERI

    Za vse ostale usluge